Aktuelt

Nordbohus Oslo skifter navn til Tid Bolig!

Det er en glede å vise frem den nye logoen vår og det nye navnet på selskapet vårt: Tid Bolig.
Vi har i en årrekke vært en stolt del av Nordbohus-familien – nå går vi en spennende fremtid i møte som Tid Bolig. For deg som allerede er kunde i Nordbohus Oslo, har navnebyttet ingen praktisk betydning. Tid Bolig er ikke et nytt selskap, vi endrer bare navn og strategi.

Hva er nytt?

Vårt mål er å levere unike boliger for unike kunder. Vi leverer boliger som skiller seg ut i mengden, i stedet for å være en av mange like. Som enkeltstående leverandør har vi friheten/fleksibiliteten til å bygge huset ditt akkurat slik du drømmer om. Sammen med deg, våre dyktige arkitekter og våre flinke entreprenører skal vi sørge for at alle som kommer til oss, får tegnet, tilpasset og bygget det beste huset de kan få.

Hvorfor endrer vi navn?

Det nye navnet vårt handler om å spare tid. Som totalleverandør og boligprodusent ordner vi nemlig alt for deg. Bak et ferdig hus ligger det mye man må tenke over, kanskje ting man tar for gitt. Alt dette skal du slippe å bruke tid på. Det er derfor vi heter Tid Bolig. Vi er rådgivere som finner ut hvordan du best mulig kan utnytte tomten din innenfor gjeldende regler. Vi ordner alle søknader - og sammen med våre dyktige arkitekter og utførende entreprenører skaper vi et fremtidig hjem for deg og din familie. I tillegg har vi et stjernelag med dyktige underleverandører og kvalitetsprodukter som sørger for at byggeprosessen går raskt og smidig. Grundig planlegging og prosjektledelse gir korte byggetider, normalt kun fire til seks måneder fra oppstart til ferdig hus.

Vår endring betyr altså ingenting annet enn at du som kunde nå får flere muligheter, unike løsninger og sparer mer tid.

Vi ordner alt

Tid Bolig har gjennom 25 år bidratt til at tusenvis av nordmenn har fått unike og vakre boliger som de stolt kan komme hjem til. Daglig leder i Tid Bolig er selv en erfaren byggmester som forstår at både konstruksjoner og konstruktive samtaler gir de beste og mest forutsigbare resultatene. En investering i en Tid Bolig er en investering i egne verdier, laget med en slik kvalitet som både du, barna og fremtidige generasjoner vil nyte godt av.

Har du spørsmål eller bare ønsker en prat, ikke nøl med å ta kontakt!