Referanser

Vi er stolte over alle de fornøyde kundene våre - som hver dag får tid til å nyte de nye boligene sine. Her kan du se hva noen av dem sier om oss.

Familien Hermansen

«Etter flere år med tomtesøk uten hell, måtte vi til slutt kjøpe en tomt med et hus som kunne rives. Da vi søkte en entreprenør som var villig til å bygge på den noe utfordrende tomta, opplevde vi at de mest kjente og erfarne husleverandørene enten trakk seg eller priset seg skyhøyt ut. Folkene bak Tid Bolig tok heldigvis utfordringen, og i dag nyter vi livet i det nye huset vårt. Vi er derfor fulle av takknemlighet til den flotte gjengen som sørget for at drømmen ble til virkelighet.

Merete og Jørgen Hermansen, Lørenskog

Marius Råstad

«Jeg brukte lang tid på å finne den riktige samarbeidspartneren da jeg skulle bygge hus. Etter en litt kronglete start der huset måtte tegnes om, har Tid Bolig vist stor vilje til å komme fram til en god løsning. De kastet seg rundt og leverte gode alternativer - og jeg har stor tillit til at jeg snart kan flytte inn i drømmehuset mitt»

Marius Råstad

Familien Bjerkli

«Så snart tomten var kjøpt, begynte vi å se etter noen som kunne bygge huset vårt på best mulig måte. Gjennom en anbudsrunde fikk vi kontakt med mange utbyggere, men valget falt til slutt på Tid Bolig. Det var mange faktorer som avgjorde, både pris, person kjemi, følelsen av kvalitet og at de virket veldig løsnings-orienterte.
Vi opplever at Tid Bolig leverer på det som var viktig for oss, og dermed var valget enkelt. Vi er ikke helt i mål med huset, enda. Men vi har fått god støtte hele veien og har fortløpende kontakt med Tid Bolig for å gjøre nødvendige justeringer, og sikre at alt blir som planlagt. Håndverkerne som jobber på huset virker også som veldig profesjonelle og kompetente.

Huset ser foreløpig ut akkurat slik vi har sett det for oss, og vi gleder oss til å flytte inn!»

Atle Bjerkli

Elektro-Miljø AS

Elektro-Miljø AS er en elektrobedrift i Oslo med ni ansatte og nærmere 20 års fartstid i bransjen. De har vært utførende elektroentreprenør på en rekke hus og boligprosjekter i Oslo og Akershus. I tillegg gjennomfører de mange våtroms-prosjekter og renoveringer i samarbeid med godt etablerte rørleggerbedrifter. 

– De siste årene har vi hatt gleden av et tett og godt samarbeid med Tid Bolig. Gjennom deres prosjekter har vi skapt gode relasjoner og bygget «lagfølelsen» sammen med en rekke andre entreprenører. Prosjektene gjennomføres rasjonelt og effektivt med korte byggetider, noe alle er tjent med. Samtidig gir oppdragene oss passe med utfordringer, både teknisk og håndverksmessig. Vi får også god kontakt med sluttkunden, noe som sikrer at resultatet blir best mulig. Vi ser derfor frem til mange trygge og spennende prosjekter med Tid Bolig fremover.

Egil Moen, daglig leder i Elektro-Miljø AS

Lillestrøm Rørleggerbedrift AS

Lillestrøm Rørleggerbedrift ASleverer alt av rørtjenester til hus som bygges av Tid Bolig, alt fra sanitær til varmepumper.

«Når flere aktører skal bygge hus sammen, er det helt avgjørende med tillit og god kommunikasjon. Alle parter må levere slik som det er tenkt. God prosjektledelse må derfor til for at arbeidet flyter godt mellom de ulike fagområdene, og det opplever vi at Tid Bolig leverer på.»

Terje Langseth, daglig leder i Lillestrøm Rørleggerbedrift AS

Optimera

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør, og Tid Bolig er en viktig samarbeidspartner for Optimera.

«Vi har et god og positivt samarbeid med Tid Bolig, som er tydelige på hva de vil ha. For å lykkes best mulig er det viktig at begge parter forstår hverandre - ogat nødvendig informasjon blir gitt så tidlig som mulig. Vi har etterhvert blitt godt kjent med Tid bolig, som har svært dyktige folk, og sammen finner vi alltid gode løsninger for kunden»

Trygve Johansen, Optimera

Pretre AS

Pretre AS er landets ledende produsent av komplette takverk og spesialister på prefabrikkerte trekonstruksjoner og bæresystemer. 

«Pretre AS leverer råbygg og bærende konstruksjoner til Tid Bolig, noe som bidrar til en raskere byggeprosess. Vi har et godt samarbeid der kommunikasjon i byggeprosessen er avgjørende for at vi når vårt felles mål- at prosjektet skal leveres til kunden til avtalt tid»

 Jan Roger Opheim, Salgsingeniør i Pretre AS

Leite og Howden

Siden 2007 har Tid Bolig og Leite og Howden hatt et nært og godt samarbeid. Gjennom Tid Bolig får du arkitekttjenester som blant annet omfatter regulering, arkitekturprosjektering, bygge-søknader, detalj prosjektering og situasjonskart.