Om Tid Bolig

Tid Bolig har gjennom 25 år bidratt til at tusenvis av nordmenn har fått unike og vakre boliger som de stolt kan komme hjem til. Vi er ikke en kataloghus-leverandør. Det vil si at vi leverer boliger som skiller seg ut i mengden - i stedet for å være en av mange like. Daglig leder i Tid Bolig er selv en erfaren byggmester som forstår at både konstruksjoner og konstruktive samtaler gir de beste og mest forutsigbare sluttresultatene. Vi er en totalleverandør og boligprodusent som ordner alt for deg. For bak et ferdig hus ligger det selvsagt mye man må tenke over. Kanskje ting man tar for gitt. Alt dette skal du slippe å bruke tid på. Det er derfor vi heter Tid Bolig. Vi er rådgiveren som finner ut hvordan du best mulig kan utnytte tomten din innenfor gjeldende regler. Vi ordner alle søknader - og sammen med våre dyktige arkitekter og utførende entreprenører skaper vi et fremtidig hjem for deg og din familie. En investering i en Tid Bolig er en investering i egne verdier, laget med en slik kvalitet som både dere, barna og fremtidige generasjoner vil nyte godt av. Har du en tomt eller eier du en eldre bolig som burde erstattes med en ny bolig? Spar tid - ta kontakt med oss for en hyggelig prat i dag.

Oss + deg
= din bolig

Velger du oss så velger du også et helt unikt samarbeid. Her vil du jobbe tett sammen med oss, våre arkitekter og entreprenører.
Det er da den perfekte boligen skapes og kommer på plass. Dette gir også mindre overraskelser underveis -
som igjen bidrar til at alt kommer på plass til kortere tid. Her kan du lese hva noen av våre tidligere kunder mener om oss.

Noen av våre mange samarbeidspartnere

Kvaliteten på våre boliger handler like mye om de små detaljene som de store. Derfor velger vi kun de beste underleverandørene på markedet. Her ser du noen av de du vil bli bedre kjent med i din nye bolig.

Alt vi kan hjelpe deg med

Som totalleverandør kan vi hjelpe deg med alt du trenger. Her kan du bli bedre kjent med de ulike fasene fra start til mål.
Bla deg videre nedover.

Sticky section
With horizontal scrolling

fddh
Kundemøte
Her forteller du om dine drømmer og vi forteller hvordan de kan oppfylles. Kanskje tar vi en tomte- befaring også. Så jobber vi videre med informasjonen du har gitt oss.
Vi presenterer leveransen, fremdriften, tilvalg og annet. Om alt er greit signerer vi begge avtalen.
Kontraktsmøte
Prosjektering & byggesøknader
Her ferdigstilles arbeidstegninger og konstruksjoner. Nå går søknaden til behandling i gjeldende kommune. Videre jobber vi med å ferdigstille arbeidstegningene. Når behandlingene er godkjent, er også arbeidstegningene klare.
Nå er igangsettelsestillatelse gitt, og vi skal igangsette på tomten.
Oppstartsmøte & byggestart
Grunn- &
murarbeid
Din fremtidige bolig ser første dagslys.
Nå blir bygget reist, og du vil hver dag se den flotte utviklingen av din fremtidige bolig.
Tømrere &
snekkere
Huset er
ferdig!
Endelig. Vi har overtakelse og du kan nå flytte inn i ditt nye hjem.
Etter ett år kommer vi på besøk. Da ønsker vi å høre hvordan det har gått i den nye boligen. Kanskje får vi en kopp kaffe også
Ettårsbefaring
fddh